Press "Enter" to skip to content

Funkishuse med høj varmegenanvendelighed

Funkishuse er praktiske huse, der er lavet, så de lukker meget lys ind og er nemme at indrette. Hvis du vil bygge dit funkishus fra bunden, kan det være en god ide at se på, hvad de kan tilbyde dig hus Living-house. De kan nemlig tilbyde arkitekttegnede funkishuse, som du selv kan være med til at indrette i forhold til værelser og lignende.

Living-house laver typisk huse i København og på Sjælland, men bor du uden for det område, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte dem.

Alle funkishusene er lavet med en høj varmegenanvendelighed. Det vil sige, at de genbruger en stor del af varmen. Du får dermed et lavere varmeforbrug. Selvom det koster nogle penge at bygge et nyt hus, vil det typisk have meget lavere omkostninger end et gammelt hus. Det skyldes for eksempel, at det er bedre isoleret, og at der er lavet nogle smartere løsninger i forhold til varme.

35Funkishuse med gulvvarme og radonsikring

Living-house’s funkishuse kommer alle med gulvvarme. Det er en behagelig form for varme, da varmen stiger op ad. Hvis du har radiatorer, vil du ofte opleve, at der kan være lidt fodkoldt i dit hus. Det vil du ikke med gulvvarme. Her har du altid varme fødder.

Funkishusene er også lavet med radonsikring. Radon er en gas, der stiger op af jorden. Det er ikke noget, man kan lugte, men det kan give et dårligt indeklima, hvis der er for meget radon. Der er også nogle, der bliver syge på grund af det. Det skyldes primært, at de har boet for mange år i et hus, hvor der er en for høj koncentration af radon.

Når du har et hus med radonsikring, er du sikker på, at det ikke kommer til at ske for dig.