Press "Enter" to skip to content

En god kaffeautomat sikrer arbejdsglæden

Hvis man skal vælge en eneste ting, som nemt sikrer en fantastisk arbejdsglæde, så er det god kaffe. Vi danskere er nogle af de folk i verden, der drikker aller mest kaffe, og vi sætter i højere og højere fra pris på rigtig god kaffe.

Før i tiden stillede vi os til takke med den almindelig sure kaffe, som desværre stadig er udbredt på mange arbejdspladser. Der er dog flere og flere arbejdsgivere og virksomhedsejere, som kan se det økonomiske potentiale i at give god kaffe til medarbejderne.

Glade medarbejdere arbejder bare bedst, så en god kaffeautomat vil tjene sig ind mange gange i øget produktivitet, lavere sygefravær og bedre stemning på arbejdspladsen.

 

Danskerne stiller højere krav til kvaliteten af kaffen

De tider hvor kaffen bare var et koffeinkick er for længst forbi, og de seneste år er det ene mikroristeri efter det andet skudt op rundt om i hele landet. Kaffebarerne har kronede dage og folk betaler gerne 35 til 40 kroner for en god kop kaffe.

Så kan man få god kaffe på arbejdet, så er det altså noget som næsten alle vil sætte helt enorm pris på. Måske det endda er endnu vigtige end en god frokostordning. I hvert fald er der et stort potentiale for at styrke arbejdsglæden.

Det er godt at søge professionel hjælp til at vælge den rigtige kaffeløsning til dit firma, da det er en jungle at finde rundt i ellers. Hvor mange kopper skal kaffeautomaten kunne brygge i timen, hvilken type kaffe sætter netop dine medarbejdere pris på osv.

Man kan starte med at kigge rundt på nettet efter firmaer, som tilbyder kaffeautomater til virksomheder og komplette kaffeløsninger. Herefter kan man tage en snak med dem om ens behov og tale med medarbejderne om deres ønsker. Et godt sted at kigge på kaffeautomater kunne være her https://maas.dk/shop/kaffeautomat-25s1.html

 

 

 

Kaffeautomater er blevet billigere og bedre

 

Udviklingen inden for gode kaffeautomater er gået stærkt de seneste år, hvilket har betydet at det kan lade sig gøre at få markant bedre kaffe til billigere penge. Ligesom med så mange andre brancher, så bliver produkter bedre og de kan produceres billigere.

Derfor får du rigtigt meget for pengene i dag, når du vælger kaffeautomat til dig selv eller til en high end model til firmaet.

Der er derfor flere grunde end nogensinde før til at servere end god latte eller espresso til dine medarbejdere eller gæster. Ofte kan det være en fordel at indgå en leasing aftale sammen med kaffeautomaten, i hvert fald hvis det er til et stort firma med mange ansatte.

Det kan ikke undgås, at det slider på maskinen at blive brugt så massivt og samtidig kan der være nogle småting som skal justeres, for at kaffen bliver ved med at være i højeste kvalitet. En leasingaftale med service på maskinen sikrer dette og man har samtidig klarhed over udgifterne. Ofte kan en sådan service aftale forhandles ret billigt, hvis det er samme sted man køber eller leaser kaffeautomaten.