Press "Enter" to skip to content

Gode ting til hjemmet 2019

Der kommer hele tiden nye, fede ting, som man gerne vil have til hjemmet. I 2019 er det heller ikke anderledes. Hvis du ikke har så meget tid til at sidde og kigge rundt på alle de forskellige sider, butikker og webshop’s, så har vi prøvet at gøre det nemmere for dig. Vi har samlet en lille handy liste over nogle spændende ting, som du kan kigge på, hvis du gerne vil have et lidt friskere hjem i år.

Herunder får du en række forslag til hjemmet. De er indsat i tilfældig rækkefølge.

Smarte ting til hjemmet:

  • Postkasse Stickers. Postkasse stickers er noget af det hotteste lige nu. Du kan se dem alle vegne på en normal gåtur rundt omkring. De er meget populære netop fordi de er billige, og giver god valuta for pengene. Din postkasse er noget af det eneste, som folk kan se af dit hjem udefra. Det er grunden til at der er mange der gerne vil have, at deres postkasse ser lige så godt ud, som deres hjem gør.
  • Ringeklokke med kamera. Det er blevet meget populært at have en “smart”-ringeklokke. Disse ringeklokker kommer med et kamera, så du lynhurtigt kan se, hvem der er ved døren. Det ekstra smarte er, at du også kan få notifikationer på din mobil, hvis du ikke er hjemme. Så kan du se, hvis der er nogen der prøver at få fat i dig. Det fungerer også rigtig godt, hvis du køber mange pakker online. Så ved du altid hvornår postmanden har været forbi. De kan også opsættes således af de gemmer en video af dem der har været forbi. Alt i alt rigtig smart.
  • Smart termostat. Man kan nu også få et smart og nyt termostat, som kan forbindes med dit internet. Det betyder at du med sådan et termostat kan kontrollere dit hjems indeklima ved hjælp af en smartphone eller tablet. De er spækket med fede detaljer og smarte funktioner. Du kan se mere om disse termostater ved at søge på nettet.
  • Smarte lamper. Her er der igen tale om nye smarte lamper. Altså lamper der kan kontrolleres via din telefon. Så kan du lynhurtige sætte stemningen i hjemmet ved et hurtigt tryk på telefonen. Lige når det kommer til smarte pærer, så er det Philips der er rigtig langt fremme. Det kan vi klart anbefale at du tjekker ud.
  • Robotstøvsugere. Ja, man kommer altså ikke uden om dem, hvis man gerne vil have noget smart til hjemmet. Robotstøvsugeren har taget landet med storm, og er hurtigt blevet et af de mest populære køb til hjemmet. Det er der god grund til, da det ud over at være smart, også kan spare dig en hulens masse tid og energi. Der er ikke rigtig noget der taler imod dem, når man tænker over det. Du kan ved hjælp af din mobiltelefon eller tablet starte rengøringen uden du overhovedet er hjemme. Du er derfor sikker på, at du altid kommer hjem til et helt rent gulv. Når det kommer til robotstøvsugere, så er iRobot et rigtig godt mærke.