Press "Enter" to skip to content

Klæd dig efter din kropsform og find det rette Rue de femme tøj til dig

Rue de femme er en dansk tøjproducent, som giver dig smukt og feminint kvindetøj. Men hvilket Rue de femme tøj skal du gå efter? Selvom alle kroppe er forskellige, og der er ikke er to kroppe, der er ens, så er der stadig tale om det, der kaldes ”kropstyper”. Der er nogle forskellige kategorier, som man kan inddele kvindekroppen i alt efter udseende og form. Dette er et råd, du sikkert har hørt før, men det gør det ikke mindre effektivt: Klæd dig efter din kropstype. Find din kropstype og find ud af, hvilket af det lækre tøj fra Rue de femme, der klæder dig bedst.

 

Det er meget nemmere at købe tøj fra Rue de femme, når du kender din kropstype

Det kan nogle gange være svært at finde det rigtige tøj. Det, vi kvinder ønsker af vores tøj, er, at det er lækkert, feminint, forholdsvis behageligt at gå i og sidder godt på os. Men om tøjet sidder godt på os, fremhæver de gode sider og gemmer de dårlige væk, afhænger i høj grad af vores kropstype. Så det bedste, du kan gøre, inden du går shop-amok i de smukke Rue de femme klæder, er at tage en test på nettet og finde din kropstype. Har du pæreformen, æbleformen, omvendt pæreform eller timeglasset? Der er ingen kropsform, der er forkert, men hvis du kender din, bliver fremtidig shopping en hel del nemmere.

Find det Rue de femme tøj, som sidder helt perfekt på dig

Når du kender din kropstype, kan du nemmere se dine kropsmæssige forcer, og du kan langt nemmere finde det tøj, der klæder din krop og din figur. Når du bestiller Rue de femme tøj på http://kate.dk/shop/rue-de-femme-109c1.html, ved du, hvad du skal gå efter. Er det højtaljede jeans? Er det skjorter, som understreger taljen? En lækker top, som understregner din barm? Eller er det en blazer, der gør skuldrene lidt bredere? Og hvad skal du undgå? Med dette i baghovedet slipper du for fejlkøbene. Du slipper for besværet med at sende tøj tilbage, når du køber over nettet. Ligeledes slipper du for at stå derhjemme foran spejlet og blive skuffet over en kjole, der ikke passede helt så godt på din krop, som du havde forventet. Du kan i stedet gå målrettet og effektivt efter det rigtige tøj til dig.