Press "Enter" to skip to content

Korrekt projektstyringsprogrammet Atlassian Jira kan sørge for et vellykket projekt

Softwareudvikling er langt fra billigt og simpelt. På trods af mange fordomme om at det må være nemt når det bare er bag en skærm forholder det sig langt fra sådan. Faktisk kan et omfangsrigt softwareprojekt være mere kompliceret end nogle af vores store brobyggerier.

Ved hjælp af jira atlassian kan du få hjælp til at lede dit projekt så du på den måde kan holde omkostningerne nede og samtidig blive færdig til tiden

Projektstyrings software nedbringer omkostninger

 

Ved at investere i et komplekst projektstyringssystem får du en del fordele hvor en del af dem vil sørge for at du får kontante fordele. Det første du får med et projektstyringssystem er overblikket. Det overblik gør at du kan skifte fokus, prioritere, og have overblik over kommende deadlines og dermed være på forkant. For ikke at overholde deadlines kan være en dyr affære og derfor er det vitalt at man har værktøjer, som fortæller når man risikerer ikke at overholde dem.

Foruden at værktøjet hjælper med at holde overblik over deadlines så får man også et bedre indblik i kommende opgaver og dets kompleksitet. For har du en delopgave som kræver ekstra mandsskabsressourcer er det vigtigt at disse ressourcer er til stede når du når til opgaven og ikke først skal rekrutteres når du er nået til den etape. Det samme gør sig gældende med modsat fortegn. Har du en delopgave som kræver færre ressourcer og du skal afvikle stillinger er det vigtigt du ved det et godt stykke tid før du står overfor tidspunktet idet at de pågældende medarbejdere vil have en opsigelsesperiode og derfor er det vigtigt de er opsagt inden. Læs mere her om dine muligheder indenfor projektstyring, du vil ikke fortryde det når du tænker på bundlinjen.