Press "Enter" to skip to content

Lav en fed aften for drengene med sportspræmier

I løbet af livet, vil man få en masse forskellige venner, og det kan være svært at holde fast i disse venner, når man skifter fra et stadie i livet til et andet. For at holde fast i nogle af de gamle venskaber, kan det være en god idé, at man skaber nogle fælles traditioner, som man gentager sig år efter år, så man på den måde sikrer sig, at man får set sine venner minimum en gang om året. Dette er særligt vigtigt, hvis man er en større gruppe, der alle lever forskellige liv, og måske ovenikøbet lever langt væk fra hinanden. Når man skal udarbejde disse traditioner, giver det god mening, at man tager udgangspunkt i de ting, der har samlet en før i tiden, da man på den måde virkelig kan få lov til at dyrke venskabet ved at falde tilbage i de gamle rammer.

 

Hvis man eksempelvis er en gruppe venner, der var tætte i løbet af gymnasiet og udviklede dette venskab gennem sporten, giver det selvfølgelig også bedst mening, at man lader sport være omdrejningspunktet i den tradition, som man udarbejder for at holde fast i venskabet. Det kan eksempelvis være, at man tager ind og ser en kamp sammen minimum en gang om året eller måske laver en rigtig hygge aften, hvor man ser en kamp derhjemme. Dog kan det også være, at man selv dyrker sport, og måske udfordrer hinanden årligt i forskellige discipliner som enten kan være individuelt eller i hold. I forbindelse med det sidste eksempel er det en sjov detalje, hvis man tilføjer sportspræmier, der kan gå videre fra år til år alt efter, hvem der vinder årets konkurrence. Dette er særligt sjovt, hvis man i løbet ungdommen konkurrerede meget og spillet forskellige spil mod hinanden.

Sportspræmier kan bære på gode minder

Udover at sportspræmier selvfølgelig kan skabe en stemning og en spænding i konkurrencerne, som ikke kommer på samme måde, hvis man bare spiller om æren. Derudover kan der også forbindes en lang række minder med en sportspræmie i takt med, at traditionen udvikler sig, og hvis man skriver navne og årstal på pokalen hvert år. På den måde kan man følge med i, hvem der vinder, og på den måde kan man mindes de tidligere kampe. Derudover er det også en hyggelig detalje, når man kan få lov til at have sportspræmien derhjemme, da man på den måde dagligt mindes om de gamle gymnasievenner.

Find den perfekte pokal blandt de mange sportspræmier

Når man beslutter sig for at starte en tradition, skal man ud og se, om man kan finde den helt rigtige pokal. Da der findes mange sportspræmier kan det være svært, særligt hvis man ønsker, at alle gruppens medlemmer skal være enig. Dog behøver det slet ikke at være så kompliceret, og man kan i virkeligheden blot vælge den første og den bedste, da det i højere grad handler om de minder, der opstår med pokalen end selve pokalen.

 

Kilde: https://www.billigepokaler.dk