Press "Enter" to skip to content

I et stort firma kan det være en god idé at have GPS tracking

Som ejer af en stor virksomhed, har man en del opgaver, der skal løses hver eneste dag. Det kan være umuligt selv at skulle overkomme alle de mange opgaver, og derfor vil de fleste også nå til et punkt, hvor de er nødt til at ansætte nogen til at løse en del af firmaets opgave. Dog kan det være utrolig svært at finde nogen, der rent faktisk kan løse opgaverne, som de skal løses. Så på trods af, at man i virkeligheden burde få lettet byrden, når man ansætter nogen til at løse en del af opgaverne, men i virkeligheden kan det faktisk skabe en del udfordringer, hvis man ikke har helt styr på sine medarbejdere. Alt afhængigt af ens firma vil det være forskellige opgaver, der skal løses, og dermed også forskellige måder, man kan holde styr på sine medarbejdere.

 

Hvis man har et firma, hvor medarbejderne selv kører rundt til kunderne, kan det eksempelvis være en god idé med GPS tracking. På den måde kan man holde øje med alle sine medarbejdere på samme tid, hvilket kan være en kæmpe fordel i mange forskellige sammenhænge. Man kan eksempelvis se hastighed og lave alarmer, og så kan man selvfølgelig se, hvor på kortet ens medarbejdere befinder sig lige nu. GPS tracking kan bruges i hele verdenen, dog er det vigtigt, at man husker, at kørslen vil blive faktureret særskilt, og det kommer altså til at koste 10-12kr om dagen, hvis man kører uden for EU’s grænser, hvis man ofte oplever, at man kører udenfor grænserne, vil det være muligt at lave en særlig løsning, så man ikke hele tiden er nødt til at betale ekstra hver eneste gang, at ens medarbejdere kører udenfor EU. Det kan eksempelvis være i leveringsfirmaer, hvor varer skal leveres udenfor EU.

Find den rette GPS tracking

Der findes efterhånden ret mange muligheder for GPS tracking. Udover, at der selvfølgelig findes forskellige leverandører, er der også stor forskel på, om man har en flåde af biler og varevogne eller busser og lastbiler. Dog er det ikke kun de almindelige køretøjer, hvor man kan have behov for GPS tracking. Det kan også være, hvis man har en flåde af scootere eller både og skibe. Uanset hvad, er det vigtigt, at man tager udgangspunkt i det individuelle firma, inden man vælger en leverandør af GPS tracking.

Skab et overblik med GPS tracking

Der er mange ting, som man kan bruge GPS tracking til. Først og fremmest kan man selvfølgelig holde styr på sine medarbejdere, og hvor de befinder sig, men man kan også bruge denne type tracking til at optimere firmaet. Man kan holde øje med CO2 udledning af firmaets biler samt lave en brændstofanalyse. På den måde kan man optimere driften og holde et overblik med firmaets forbrug. Man kan også holde øje med medarbejdernes kørselsadfærd, og ved at optimere denne, kan man faktisk spare en del penge på brændstof.