Press "Enter" to skip to content

Tre gode grunde til at købe økologisk børnetøj

Flere og flere danskere danske forældre køber økologisk børnetøj, og det er der mange gode grunde til. Denne type børnetøj er nemlig ikke lave af syntetiske materialer, men derimod af økologiske materialer. Du kan herunder læse om de mange fordele ved børnetøj lavet af økologisk bomuld.

Fordelene ved økologisk bomuld

Bomuld er populært af mange årsager. Den nok mest åbenlyse er at det er et naturligt materiale, der har åndbare fibre, der betyder at det ikke forårsager allergier. Da det er åndbart, kan man have det på selv i varme temperaturer, og det gør det således muligt for fugt at fordampe, Derudover er bomuld stærkt, men samtidig blødt. Det kommer i mange former, såsom denim, poplin og faktisk også fløjl og velour. Hvis er er på udkig efter at købe økologisk børnetøj, kan du med fordel besøgedenne side.

Økologisk bomuld er 100% naturligt

Når du bruger økologisk børnetøj, udsætter du samtidigt dit bar for mindre polyester, nylon eller Micro fleece. Disse materialer er lavet med petrokemikalier og som er skadelige, når de bæres mod huden.

Økologisk bomuld giver et bedre liv til bønderne

De bønder der producere økologisk bomuld, har et bedre liv, end de bøder der producerer den konventionelle bomuld. Når bønderne dyrker økologisk bomuld, bliver de og jorden nemlig ikke udsat for kemiske toksiner og det giver sundere og stærkere afgrøder. En anden fordel er, at bønderne kan dyres også dyrke mad på deres jord, når de bruger økologiske dyrkningsmetoder, og det sikrer afgrøde diversitet er en vigtig del af økologisk landbrug.

Mange fordele ved økologisk børnetøj

Kort sagt er der disse fordele ved økologisk børnetøj

  • Økologisk børnetøj er 100 % miljøvenligt
  • Super kvalitet og blødt
  • Mindre forurening på grund af der ikke anvendes kemikalier under produktionen
  • Økologisk bomuld giver ikke allergi eller irritation