Press "Enter" to skip to content

Derfor bør du aldrig mangle terrassemøbler

Du kender det, sommeren er kommet, forårets luftighed og spændstighed ligger stadigvæk i luften og du er klar til at indtage terrassen med din yndlingsbog og et koldt glas væske, og nyde de varme solstråler. Dette øjeblik kan hurtigt blive ødelagt, hvis du pludselig finder ud af at du har glemt at købe terrassemøbler hos cane-line. Det kan være utroligt irriterende ikke at have nogen udendørs møbler, når man har allermest brug for dem. I de fleste hjem landet over finder man altid, i hvert fald, mindst én udendørs stol, som kan bruges i de varme sommer timer, når vejret er til gode snakke og lange aftener.

Det kan være frustrerende når udendørs møbler bliver våde

Har du husket at købe de udendørs møbler, men finder du hurtigt ud af at de nemt kan blive våde, er problemet lige så stort som hvis du ingen møbler havde. Det kan nemlig være super irriterende at skulle sidde på våde møbler, når resten af kroppen er dejlig tør, og klar til sommer, solskin og glade smil. Derfor er det altid vigtigt at du husker at stille dine møbler ind under et halvtag, eller anden form for dækning, skulle det frygtelige ske, at det begyndte at regne.

Overvej at købe en god presenning

Har du ikke lige adgang til et halvtag, fordi du f.eks. bor på en mark, eller i lejlighed i københavn, kan det være svært lige at overskue hvad man så skal gøre ved sine møbler. En god idé kunne være at købe en pressening at dække møblerne til med. Presenninger er super smarte, og en absolut all-time favorit hos samtlige danskere.