Press "Enter" to skip to content

En ferie til Barcelona er altid et frisk pust

Dagens trommerum kan ofte være lidt pressende og rutinen er måske lidt trættende, men en ferie i barcelona kan muligvis give dig ny energi til at komme hjem og fortsætte hvor du slap.

Du kan mærke det så snart du ankommer. Den salige brise fra barcalonetaen, den pulserende rambla og de utallige gadecaféer hvor turiser, lokale og gadegøglere sammen går igennem hverdagen i barcelonas gader og stræder. Det er en helt bestemt følelse, som man kun oplever hvis man tager på ferie i Barcelona. At ankomme og starte dagen ud med en croissant et sted i byen, gerne langt fra de andre turister så man kan få øvet sig lidt på det catalanske. På en ferie til barcelona er der også stor mulighed for strand. Men stranden kan man eventuelt vente med til senere. For noget af det aller vigtigste på ferie til Barcelona er at komme op og se den smukke park med hvad der nok er verdens længste bænk. Her kan man sidde i timevis imens man ser folk gå og løbe forbi og formentligt vil man også se nogle dansere, som for eksempel danser tango eller en anden latin dans.

magazine-1090162_960_720

Når det bliver eftermiddag på ferie til barcelona

Når så formiddagen er gået vil det forholdsvis hurtigt begynde at blive mørkt, hvilket skyldes, at man når man er på ferie til barcelona er tættere på ækvator end man er i Danmark. Varmen forsvinder dog ingen vegne så der er ikke behov for at tage mere tøj på selvom det bliver sen aften. Inden aftensmaden kan man eventuelt tage en drink, og her er den spanske drik sangria et eventuelt valg. Selvom det kan være, at det leder tankerne hen på charterrejser så er der noget skønt ved denne drik, som man især kan nyde hvis man tager på ferie til barcelona. Sågar findes der hele barer, som udelukkende serverer sangria og måske kan du også få en lille sandwich eller lignende. Alternativt kan du vælge at drikke en vermouth for det er også meget kendt i barcelona og det er noget der ofte bliver nydt på søndagen rundt omkring i byen. Og når nu man er på ferie til barcelona kan man jo ligeså godt leve som de lokale og gøre som de gør og således hoppe med på enten vermouth- eller sangriavognen.