Press "Enter" to skip to content

Kender du IT room, køb af hjemmeside, vedligeholdelse af hjemmeside?

Jeg vil være helt ærlig og som den første sige, at jeg simpelthen ikke rigtig forstår det med hjemmesider. Altså, jeg forstår godt hvordan man bruger dem og således (ellers ville I jo heller ikke kunne finde denne artikel), men jeg forstår virkelig bare ikke hvordan teknologien fungerer. Jeg ved at jeg ikke er alene i dette, og det er egentlig en skam. For selvom jeg ikke forstår mig på IT og internettet, så er der rigtig mange fordele man kan have ved, at have sin egen hjemmeside. Men for os som ikke har tid til at sætte os og studere HTML, CSS, Javascript og så videre, er der så rent faktisk noget, som vi kan gøre? Det er der i hvert fald. For med IT room kan du købe hjemmeside eller vedligeholdelse af hjemmeside uden, at du behøver vide noget om de tunge detaljer.

 

Hvorfor hjemmeside og hvorfor IT room?

Men hvorfor er det egentlig, at du burde overveje at få din egen hjemmeside? Det er der kort og godt to rigtig gode grunde til (som er mere eller mindre vigtige afhængig af hvad dine prioriteter er). Den første er, at det kan være rigtig sundt, sjovt og lærerigt at prøve at få sin egen hjemmeside. Der er mange som bruger dem som f.eks. blogs eller lignende hvor de kan lægge deres tanker ud og få lidt fred i hovedet. På den anden side kan man rent faktisk få succes med en hjemmeside. Du kan starte med at lave en webshop, f.eks. eller også kan det bare være et eller andet indhold som du selv producerer og lægger op, men alle ved at nu om dage bliver de fleste succeshistorier skabt på nettet, så hvorfor skulle du ikke blive en af dem?

Og nu kommer vi så til grunden til, at du ikke har din egen side. Du synes det er for svært. Og jeg ved, at det er grunden til at du ikke har din egen side, for hvis du vidste hvor let det rent faktisk er, ville du straks købe en. Med IT room behøver du faktisk kun at sige hvad du gerne vil have på din side, og så laver de det til dig. Det er noget jeg kun har haft positiv erfaring med, og der bliver virkelig arbejdet på, at informere dig (kunden) om hvad der bliver udført og hvordan så du selv kan lære lidt om det, hvis du har lyst. Der er stor varietet i siderne, og du kan sågar endda købe en webshop af dem så du kan sælge de ting du har lyst til. På den måde kan du faktisk få en profit af at lave din egen side.

 

Hvordan du gør

Hvis du altså gerne vil gøre brug af IT room for køb af hjemmeside eller vedligeholdelse af hjemmeside skal du ikke gøre mere end at besøge https://www.itroom.dk/ og overveje hvilke af deres gode tilbud du gerne vil gøre brug af, og informere dem om det. Det hårde arbejde skal de nok tage sig af.