Press "Enter" to skip to content

Køb domæne som passer præcist til din hjemmeside

For at tiltrække folk til ens online butik eller firma, skal man have en god og indbydende hjemmeside. De to vigtigste ting er udseende og brugervenlighed. Jo mere folk skal kæmpe med en hjemmeside for at finde rundt i den, jo større er sandsynligheden for, at de vil forlade den og aldrig vende tilbage igen. Det samme gælder med udseendet. Hvis en hjemmeside har fejl på så, eller den er dårligt designet, så kommer den til at se uprofessionel ud. Og hvis din hjemmeside ser uprofessionel ud, så ser din virksomhed også uprofessionel ud. Det aller første man skal, når man vil have en hjemmeside er: køb domæne. Når man laver et køb af domæne, så skal man vælge det, som ens hjemmeside skal hedde. Det behøver ikke præcis at være det samme, som det ens virksomhed eller butik hedder, men jo tættere på, jo bedre. Et domæne er det, som folk skriver i deres browser oppe i søgefeltet, når de vil ind på en hjemmeside. Det er også ofte det, man søger efter i en søgemaskine som eksempelvis google. Køb domæne som passer til det, du vil med din side. Huske at en hvilken som helst hjemmeside fortæller en historie.

5Køb domæne og få din virksomheds hjemmeside til at stråle

Et domænenavn behøver ikke at være så dyrt, og det er relativt nemt at få et oprettet. Man kan dog ikke vælge et der allerede er taget, og der er rigtig mange oplagte navne som allerede er taget. Det kan være lidt af en udfordring at finde det rigtige, men det vigtigste er noget som er nemt at huske. Køb et domæne navn som er nemt at huske og som passer sammen med din virksomhed. Navnet skal passe til hele fortællingen med siden. Det behøver derfor ikke være selve firmanavnet, men det kan også være et budskab i sig selv som fortæller, hvad det er man gerne vil sælge eller sige med sit firma og sin hjemmeside. Hvis man eksempelvis har en butik som sælger løbe udstyr, og firmaet hedder ens efternavn, så er der ikke noget i vejen for at domænet kunne være ”løbgodt” for eksempel. Der er et utal af muligheder, og en god fremgangsmåde er at allierer sig med nogle som ved, hvad den bedste fremgangsmåde er. Du kan eksempelvis købe det her: www.domaeneguide.dk/.

Køb domæne og få mange flere kunder i din butik

Internettet er et stort sted, og der findes højst sandsynligt flere butikker på internettet end der nogensinde har været i det fysiske Danmark. Det er utrolig nemt at lave en, men utrolig svært at holde den succesfuld. Det vigtigste er, at butikken lader til at være noget værd, og at den ikke gør præcis det samme som alle andre. Den skal være unik både i varer og i udseende. Naturligvis er der butikker for alle slags varer som eksisterer, men det er den måde man ”indrammer” dem som er vigtigt, den måde man skaber fokus på. Køb domæne og få en god butik.