Press "Enter" to skip to content

Læs op på tidligere sæsoner på Moreflix

I højere og højere grad kan man se forskellige fankulturer fremblomstre når det kommer til serier. Folk de føler serier, som var det popidoler og folk kan næsten ikke vente til den næste sæson udkommer. For dem, som dyrker disse serier, som fankultur er det nemt at huske hvad der er sket i andre sæsoner. For andre, som ikke er helt så entusiastiske kan det dog være lidt svært at huske hvad der skete i sæson 1 af ens yndlingsserie på Netflix. Heldigvis kan man få hjælp til at huske ved at kigge på sitet Moreflix, som har rigtig mange nyheder og informationer om tidligere sæsoner og diverse film.

Lad Netflix være åben hele tiden

Ved at kigge på informationer om tidligere sæsoner på Moreflix kan du slippe for at se hele serien igen. Af og til kan man have den ambition at se hele den tidligere sæson når man starter med en ny sæson. Det er dog sjældent noget man får gjort. For varer en sæson for eksempel ti timer, er det ti timer man skal tage ud af kalenderen og det er meget. Her kan man blot nøjes med at kigge på Moreflix.dk, som man kan informere en om hvad der er sket i tidligere sæsoner.

 

Der vil altid være hjælp at hente således, at du ikke behøver helt at droppe en serie eller film på Netflix hvis ikke du kan huske hvad der tidligere er sket. Det er nemlig en skam da det ikke behøver at være svært at opnå samme glæde over at se den pågældende serie igen. Uanset hvad du følger med i på Netflix kan Moreflix hjælpe dig til at forstå det endnu bedre. Også de ting, som du ikke nødvendigvis vidste om serien og karaktererne kan du blive klogere på på dette site.