Press "Enter" to skip to content

Opbevar dine dæk tørt og sikkert

Dine dæk skal opbevares et ordentligt sted. Selvom du måske ikke tror det, så har de brug for at ligge et tørt og godt sted, sådan at de ikke bliver beskadiget af vand eller andre ting, når de ligger og venter på at blive brugt.

 

Som bilejer ved du nok godt, hvor dyre dæk kan være. Derfor er det også vigtigt, at de bliver opbevaret ordentligt, sådan at du ikke skal købe nye dæk i tide og utide. Og det gælder sådan for både sommer- og vinterdæk.

 

Derfor kan det være en stor fordel for dig som bilejer at investere i en dækreol til dine dæk. Især hvis I har flere biler, og der så er dobbelt så mange dæk. Det kan godt betale sig i det lange løb. Der er nemlig mange fordele ved dækreolerne set i forhold til prisen.

 

Dækreoler der passer til dig

Det gode ved disse dækreoler er, at du kan finde nogle, der passer lige nøjagtig ind i din garage, eller hvor du nu opbevarer dine dæk. Oftest har folk den opbevaring netop i garagen, fordi der er plads, og fordi der ofte er tørt. Så har du mulighed for at have dine dækreoler i garagen, er det klart at anbefale.

 

Og netop disse dækreoler kan passes ind mange forskellige steder og til lige den størrelse dæk, du nu har. Det vil sige, at beslutter I jer for at købe en ekstra bil eller måske et ekstra sæt dæk, så kan der tilkøbes reol, som kan sættes på den oprindelige reol.

 

Det bliver selvfølgelige dyrere, men det er en god investering, set i forhold til at man kan risikere, at dækkene går i stykker, hvis de blot ligger på jorden. Især hvis I i garagen eller på grunden generelt har tendens til oversvømmelser eller meget regnvand.

Mange muligheder for brug

Udover at du selvfølgelig køber plads til dine dæk med dækreolerne, så har du også mulighed for at opbevare flere ting på dem. Så selvom det måske føles som lidt for meget plads, kan du også ombygge reolerne, således at du også kan bruge dem til andre ting som ting til bilen, værktøj og så videre.

 

På den måde behøver du ikke købe en egentlig reol ved siden af. Især hvis du ikke har plads i garagen. Det er smart, og så er pengene til dækreolen givet lidt bedre ud, hvis du nu føler, at den er lidt dyr.

 

Alternativt kan du også købe en almindelig reol og lave dén om til en dækreol. Her handler det blot om at have hænderne ordentligt skruet på, sådan at man kan konstruere reolen ordentligt, sådan at dækkene kan stå op.

 

Det er nemlig den bedst mulige position for dækkene at stå i, for at de ikke bliver fyldt med vand, blade eller lignende. Ligger de ned oven på hinanden, kan der hurtigt ophobe sig både fugt og skidt, og over længere tid kan det udvikle sig.