Press "Enter" to skip to content

Der skal gode e batterier til

Det unikke ved at ryge e-cigaretter er, at man ikke tænder cigaretterne ved hjælp af ild, som man gør det med almindelige cigaretter. Derimod tænder man en e-cigaret ved hjælp af et batteri, som man skal sørge for at have. I de mindre modeller vil man opleve, at man ikke behøver at købe flere e batterier da de meget ofte er indbygget. Dog vil man opleve, at i de større e-cigaretter, så kan man købe ekstra e batterier, som kan gøre, at e-cigaretten kan holde endnu længere end normalt.

Find batteri 18650 pris

Man bør aldrig købe noget, hvis ikke man på forhånd kender prisen på genstanden da det kan ende med at blive en meget dyr affære. Derimod bør man sørge for at vide hvor meget man skal betale inden man tilføjer tingen i kurven på en webshop eller lignende. Så hvis du er på udkig efter e batterier og finder et rigtig godt batteri så kan det lige betale sig at finde batteri 18650 pris så du ved hvor meget du skal slippe. Det vil også gøre, at der ikke kommer nogen overraskelser senere hen, hvilket kan gøre, at du har flere udgifter end du tror.

Når du skal ud og finde e batterier så er noget du skal kigge efter hvor mange gange de skal oplades. For det er klart, at hvis du køber nogle e batterier, som kun kan oplades et par gange så skal du hurtigt ud og finde nogle nye. Derimod kan det være en smart ide at finde nogle, som kan genoplades rigtig mange gange. Det kan blandt andet gælde, hvis du finder nogle batterier, som kan oplades op til 500 gange. Sådanne batterier har en lidt højere batteri 18650 pris da de holder så godt og da du ikke skal tage det med som en udgift da der går så lang tid før du har brug for nye batterier.

Med e batterier kan du ryge løs

Det er forskelligt hvordan e-cigaretter oplades, men noget, som er generelt for mange e batterier er, at de bliver opladet ved hjælp af et usb-stik, som du får med når du køber batteriet. Det gør, at du kan oplade din e-cigaret de steder, hvor du normalt oplader din mobil og andre devices, som kræver strøm. Du sætter blot din e-cigaret til computeren og så går der ikke lang tid før dine e batterier er ladet tilstrækkeligt op til, at du kan tage din e-cigaret med og tage ud og ryge.

 

Alle e batterier har forskellige priser, hvilket du vil finde ud af hvis du går lidt mere i dybden med at undersøge priser på nettet. Blandt andet vil du opleve, at batteri 18650 pris er anderledes end mange andre priser og det skyldes mange ting. På smokeus.dk kan du se mange forskellige priser og mange forskellige e batterier, så du skal helt sikkert nok finde noget, som falder i din smag. Som udgangspunkt er det en god ide at starte med et startkit da du på den måde kan få sporet dig ind på hvad dit behov er og hvad du er til.