Press "Enter" to skip to content

Tilbehør til dit elektronik fra AvXperten

I en mere og mere travl verden løber vi alle hurtigere og hurtigere. Men det er ikke altid lige nemt. Der er meget, der skal huskes. Vi bruger vores mobiltelefoner mere og mere på farten. Der skal lige ringes til tandlægen, ungerne skal hentes, toiletpapir skal købes – der er meget der skal koordineres. Intet må blive glemt. I en hektisk hverdag er vores mobiltelefoner mere end en telefon. De er notesbog, de er personlige sekretær og meget mere. Derfor skal de bare holde hele dagen. Men det er svært.

 

Uanset hvor ny din telefon er, så er batteriet ikke uendeligt. Telefonen skal oplades og typisk bruger telefonen mere energi, når den bliver anvendt. Men hvordan oplader man lige, når man er på farten? Videnskaben har et forslag, nemlig Powerbank. Powerbank er en oplader du kan tage med dig, når du tilslutter den til din enhed, der skal oplades, begynder den at oplade. Også fylder den næsten ingenting. Du kan nemt smide den i tasken og tage den med stort set alle steder. Du skal bare lige sørge for at have opladet selve Powerbank.

 

Powerbank kan også tages med ud på ferier. Både den yngre og lidt ældre generation tager den med på ferier. Så er man sikker på at man kan tage alle de selfies og minde billeder, som man nu har lyst til. Det er i hvert fald ikke mobiltelefonens batteri levetid, der skal begrænse dig. Med Powerbank på ferie er du godt dækket ind.

 

Motion er godt siger alle

Det er også rigtigt, motion er godt. Alle sundhedsvidenskabelige råd lyder på at man skal bevæge sig mindst 30 min. om dagen eller tage 10.000 skridt. Det kan være svært at motionere for nogle, men hvordan tæller man så sine skridt. Hvis du ikke har hørt om det før, så er der en god nyhed nu til dig. Skridttæller er en opfindelse, der tæller dine skridt. Du skal have den på dig ligesom et ur. Hver gang du tager et skridt registrerer den det og så er du fri for at tælle dine egne skridt.

 

De fleste moderne mobiltelefoner har App der tæller dine skridt. De er ikke så nøjagtige som en skridttæller. Der vil uundgåeligt være nogle skridt din telefon ikke registrerer. Dette skyldes blandt andet fordi at din telefon ikke sidder på dig på samme måde som skridttæller. Men hvor kan du så finde en god skridttæller, en der er i god kvalitet og en der ikke ruinerer dig. På AvXperten kan du finde nogle af markedets bedste til de bedste priser. Du kan også finde meget andet.

 

For eksempel Segboard. Segboard er populær blandt unge. Den minder om skateboard med lidt mere fart på. Umiddelbart tænker man, at der ikke er meget motion over sådan en. Og det er nok også rigtigt som udgangspunkt. Men den er rigtig god til balance. Når man kører med sådan en, så handler det i den grad om at kunne balancere – og det kræver øvelse.