Press "Enter" to skip to content

Webbureau har forskellige løsninger

Ved man ikke så meget om hjemmesider og kodning tænker man formentligt ikke over, at der findes mange forskellige typer af hjemmesider. Man går nok ud fra, at en hjemmeside er en hjemmeside og at de altid er lige svære eller nemme at bygge op. Det er dog langt fra tilfældet. For man kan både finde et webbureau, der kan lave en meget simpel side, som kun tager et par timer at lave. Derudover kan man finde et firma, der kan lave sider, som kommer til at tage flere måneder at lave. Her er man nødt til at tænke på sit eget behov. For jo flere funktioner en hjemmeside skal have, jo mere tid til det naturligvis kræve. Et godt og fleksibelt webbureau kan både klare den helt simple side, samt den mere avancerede side, som kræver langt mere.

Et webbureau laver hjemmeside til dit behov

Det er altid dit behov, der er i højsædet når det kommer til hjemmesider. For har du et lille firma, og ønsker du blot at blive set på nettet er det formentligt en forholdsvis simpel side du skal have. Det bør et webbureau have nemt ved at se. Derfor bør de altid anbefale dig, at du køber den simple løsning. For så skal du ikke have meget mere end lidt tekst, nogle billeder og forskellige knapper. De fleste mennesker, som ved noget om web vil kunne lave sådan en hjemmeside på meget kort tid. Hvis dit behov er større bør der dog også blive taget højde for dette. Det kan være, at du ønsker at lave en helt særlig webshop med meget særlige funktioner. Er det tilfældet så skal et webbureau gøre lidt mere ud af siden. Der skal planlægges væsentligt mere og de gode medarbejdere skal sættes på projektet.

 

Jo mere avanceret en hjemmeside skal være, jo bedre bør du være til at beskrive dine specifikke krav til den. For et webbureau kan udvikle det meste, så længe du er god til at beskrive hvad du skal have lavet. Når en hjemmeside ender med at blive dårlig er det meget ofte på grund af den forudgående kommunikation. For hvis udvikleren fra webbureauet og kunden ikke har forstået hinanden kan det give fatale fejl. Derfor er det meget vigtigt, at man ikke slutter en diskussion før man er sikker på, at man er helt enige.

Lad et webbureau hjælpe med kodning

Der findes mange forskellige former for kodning og hvor avancerede de er varierer meget. Der findes blandt andet HTML, som er en af de mest simple former for kodning. Rigtig mange mennesker kan en smule HTML-kode da det er noget, som man meget ofte ser på forskellige sites. Man kan måske lave et par enkelte tags og ofte er det også kun det man har brug for.

 

En langt mere avanceret måde at kode på er ved hjælp af CSS og JavaScript. Finder man et kompetent webbureau vil man uden tvivl lægge mærke til, at de sagtens kan kode i disse sprog også. Hvis et webbureau skal lave en side til dig er det forskelligt hvor meget du ønsker at være en del af projektet. Nogle ønsker at have rigtig meget at sige når det kommer til det æstetiske udtryk på siden. Der er også andre, som slet ikke ønsker at være en del af projektet og overlader alt arbejdet til et webbureau, som så får sidste ord. Hvad man er mest til bør komme an på hvor specifik en forestilling man har om det endelige resultat. I mange tilfælde kan det være dejligt at afskrive sig alt ansvar og slet ikke have noget med projektet at gøre. Det kræver, at man er sikker på, at man stoler på det pågældende webbureau, hvilket man også kan i de fleste tilfælde.