Press "Enter" to skip to content

Find de rigtige kostumer til børn

Det er ikke altid let at være forældre når fastelavn og halloween nærmer sig, oftest kan ens børn ikke passe det kostume de brugte sidst, og desuden er det også kedeligt for børnene altid at være klædt ud som det samme. Der er nogle generelle retningslinjer man som forældre kan følge når man skal finde kostumer til børn, den første og vigtigste faktor er naturligvis at forhøre sig hos barnet om de har nogle gode idéer til deres kommende udklædning, dette vil oftest være en superhelt, en tegneseriefigur eller noget lidt mere uhyggeligt som heks eller zombie.

Det anbefales dog at man passer på ikke at give alt for uhyggelige kostumer til børn, der er yngre end 5-6 år, da dette kan have en påvirkning på deres realitetssans og fremskynde nattens mareridt, eller helt forstyrre barnet i dets søvnmønstre. Dog er det også lidt kedeligt altid at skulle se sin lille pige som en lyserød prinsesse, eller sin knægt som Superman, derfor kan man frit vælge online mellem de mange forskellige kostumer til børn i alle genrer, således at man kan finde på noget nyt hver eneste gang ens barn får lyst til at klæde sig ud.

Kostumer til børn i alle aldre

Det kan være svært at finde kostumer til de allermindste børn i hjemmet, dog kan man her benytte sig af de mange søde og plyssede sparkedragter med ører der findes på markedet. Når man først kommer op i størrelserne fra 3 år bliver det en smal sag at finde kostumer til børn, der passer både i størrelsen og til barnets fantasi og ønsker. Der er nogle klassikere, der altid vil gå igen når det kommer til kostumer og små børn, her ses det f.eks. at pigerne altid gerne vil være prinsesse, enten den lyserøde slags, eller en af disneyprinsesserne.

Drengene derimod går helt andre veje når det kommer til kostumer til børn, her er det superheltene og deres skurkerivaler, der er højest på ønskelisterne, da der her ofte er mulighed for også at få et våben, eller kunne lege at man har en superkraft, som ingen andre kan hamle op med. Den barnlige fantasi er en sjov størrelse, derfor behøver man ikke en speciel lejlighed eller festaktivitet for at kunne finde kostumer til børn, da disse sagtens kan finde på også at klæde sig ud en morgen for at tage i børnehave.

Undersøg de mange online muligheder for at finde kostumer til børn

En af de ting man som forældre bør undgå når man skal finde kostumer til børn, er at tage dem med ned i en butik, hvor man kan se en lang række af forskellige kostumer. Dette vil kun gøre børnene lettere forvirrede, overgearede og ubeslutsomme, da de mange forskellige valgmuligheder trækker hver deres retning i børnenes hjerner. Derimod anbefales det, at man finder sine kostumer til børn online og derefter selv kan udvælge 3-5 stykker som børnene derefter kan vælge imellem, på denne måde styrer man selv slagets gang.

Det kan også være en god idé at donere sine gamle kostumer til børn til genbrugsbutikker, eller sælge disse billigt på nettet, da andre familier sagtens kan få glæde af aflagte kostumer, som ens barn er vokset fra. Kvaliteten er kostumer til børn er i dag utrolig høj, da børnene skal have plads og mulighed for at kunne bevæge sig frit i deres kostumer, da den vigtigste del af at klæde sig ud er at lege, at man er en anden i nogle timer, eller at man kan noget som er virkelig sejt og som forældrene skal se.