Press "Enter" to skip to content

Få råd til din næste mobiltelefon på afbetaling

Kan du huske den gang selskaber reklamerede for at man kunne købe en mobiltelefon for kun én krone? Det er ved at være lang tid siden. Faktisk siden smartphonenens indtog har det været svært at finde en god men billig telefon. I dag er de så avancerede at det ikke er muligt at producerer dem billigt. I 2007 kom Apple på markedet med deres første iPhone, og siden dengang har vi haft store forventninger til hvad en telefon skal kunne. Prisen vi betaler, er at vi skal betale en højere pris. Heldigvis findes der en løsning på dette.

Mange teleselskaber tilbyder at man kan købe en mobiltelefon på afbetaling, så længe man blot opretter et abonnement hos dem. Det er som sådan en meget god løsning, men mange af disse abonnementer kan koster op mod 400-500kr om måneden, og de gør det hele til en meget dyre oplevelse. Heldigvis er der også mange muligheder for at købe en mobiltelefon på afbetaling men uden abonnement. Det kunne for eksempel være her: Mobilafbetaling.dk/.

Alle de bedste og nyeste mobiltelefoner på afbetaling

Her kan du finde alle de nyeste modeller inden for smartphones, og du kan købe dem på en overskuelig afbetalingsaftale. For eksempel har Apple sidste år udsendt deres hidtil bedste og mest avancerede telefon, iPhone X. Ikke før har man set en mobiltelefon som kan så meget. Med en sådan i hånden behøver man næsten ikke en computer. Man behøver i hvert fald ikke et kamera da den kan tage nogle af de bedste billeder, i forhold til hvad andre mobiltelefoner kan.

Alle bør kunne tage gode billeder, og alle bør have en fed telefon. Hvis man køber den på afbetaling, så kan man være med på den nyeste trend – og det er selvom man ikke er millionær.

Behold dit gamle nummer med en mobiltelefon på afbetaling

Når man køber en telefon på afbetaling igennem et teleselskab, så skal man som sagt også oprette et abonnement. Udover at dette kan blive rigtig dyrt, så kan det også betyder at man ikke kan beholde sit telefonnummer. Det er meget irriterende da man skal informere alle ens venner og familie om denne ændringer. Hvis man køber en mobiltelefon på afbetaling, men uden abonnement, så kan man beholde sit gamle nummer, og blot nyde sin nye telefon.