Press "Enter" to skip to content

Find det billigste mobilabonnement

Alle mennesker uden undtagelse er vanedyr. Så finder man først en ting man kan lide er der lille sandsynlighed for, at man vil ændre det. For eksempel kan det være, at man for lang tid siden har fået ny mobil og i den forbindelse har man valgt et mobilabonnement. På daværende tidspunkt valgte man selvfølgelig det abonnement, som var billigst. Hvis der er gået mange år siden så er det dog ikke sikkert, at det længere er det billigste. Meget kan være sket og netop derfor er det altid en god ide at overveje grundigt, hvorvidt man rent faktisk betaler så lidt som muligt for at bruge sin mobil. Man kan starte med at kigge lidt rundt på siden Mobilos.net, hvor man hurtigt får et indtryk af hvad det kan koste at bruge sin mobil.

 

Meget taletid og mange GB er vigtigt

 

Der er lige så mange forskellige måder at bruge en mobil på, som der er mennesker, der har en mobil. Man kan ikke sige, at der findes ét abonnement, som er godt til alle. Der er nemlig nogle, som er helt vilde med at tale i telefon. På samme måde kan det være, at der er nogle, som elsker at skrive beskeder og aldrig ringer. Det kan også være, at man er typen, som udelukkende bruger net. Uanset hvilken type man er, bør man købe et mobilabonnement, som faciliterer netop den rette måde at bruge sin mobil på.

 

Hvis man er noget af en papegøje når det kommer til mobilen, så bør man sørge for at man har meget taletid. Man kan få mange forskellige mængder af taletid når man betaler sit abonnement. For eksempel kan man finde nogle, som tilbyder dig 15 timers tale. Det betyder, at man kan tale omkring en halv time om dagen. For de fleste vil dette være mere end rigeligt, men det er det dog ikke for alle. Nogle vil faktisk føle, at dette er i underkanten. Det som afgør dette er også meget ofte hvorvidt du bruger din mobil i arbejdssammenhæng eller privat. For hvis du bruger din mobil privat, så vil du formentligt snakke mindre i telefon. Hvis du derimod er på udkig efter en arbejdsmobil kan det være, at du kommer til at have mange forretningsmøder over telefonen. Er det tilfældet er det formentligt et mobilabonnement med minimum 20 timers tale, som du bør kigge dig om efter.

Hvis du streamer kræver det internet på mobilen

 

Mange mennesker er helt vilde med at streame deres yndlingsserier og yndlingspodcast når de er på vej til et sted. Det kan være, at de står og venter på bussen eller har et øjeblik inden de skal sove. Alle disse øjeblikke bliver brugt i selskab med mobilen, som kommer frem og kan bruges til at streame. Det kræver dog meget internet at streame, især hvis det er noget man gør dagligt. I så fald bør man som minimum have 30 GB data i den pakke man køber til sin mobil.