Press "Enter" to skip to content

En god seng er lig med en god nattesøvn

Det er meget individuelt hvad danskere ser efter, når de skal have en ny seng. Nogen får efter mærket, imens andre går efter prisen. Det er godt hvis man kender ens krav til den kommende seng, da man kan søge mere specifikt efter den. Det anbefales, at man afprøver forskellige senge i møbelbutikker for at finde ud af, hvad der er godt for ens krop at ligge i. Man kan blive overrasket over, at man hellere bør købe en mellemhård seng, i stedet for en blød madras. Giv dig god tid til at finde din kommende seng, så du kan få nogle endnu dejlige nætter fremover.

Mange senge på markedet:

Det er ikke nogen nem beslutning at træffe, når man skal købe seng, da der findes forskellige modeller på markedet. Der findes flere forskellige sengetestere, hvorved man kan læse om fordele og ulemper ved de forskellige senge. Hvis man ved at man skal have en elevationseng, men ikke helt kan beslutte sig for hvilken model, så kan sengetesteren være med til at give dig svaret på dette. Behovet for sengen spiller en stor rolle i forbindelse med valg af seng, da sengen gerne skal kunne opfylde de krav, man har til den. Hvis man har problemer med ryggen, så skal elevationssengen gerne kunne justeres, så man kan ligge i den helt rigtige sovestilling, uden at have ondt i kroppen dagen efter.

Sengetesteren er med til at give et indblik i hvad andre folk har syntes om de forskellige senge. Derfra får sengene en vurdering og man kan på denne måde lav en top 3 liste over de senge, som testerne har været gladest for. Selvom Venus no. 1 elevationssengen er blevet den bedste elevationsseng i test, så er det ikke ensbetydende med, at det er den seng, som du skal have. Det er individuelt hvad man syntes om en seng alt efter, hvordan man sover bedst om natten. Sengetesteren kan være med til at inspirere dig og dermed give dig eksempler på senge, som du bør afprøve. Ens nattesøvn er vigtig og med en god seng sikrer man sig, at kunne være frisk til dagen efter.

Hvad kigger man efter:

Det er meget individuelt hvad man kigger efter, når man leder efter en ny seng. Der er mange som går efter sengens størrelse, da sengen naturligvis skal kunne stå i soveværelset. Hvis værelset er småt, så kan det være en god ide med en halvanden mandsseng, hvis man er et par. På denne måde kan man stadig komme rundt i rummet og sove godt begge to om natten. Hvis soveværelset er stort, så er det underordnet om man har en stor eller lille seng. Madrassen betyder også meget, da det er den, som kroppen skal ligge på om natten. Man kan både få madraser som er bløde, mellemhårde og hårde. Det er altid en god ide, at afprøve senge inden man køber en, for at finde ud af hvilken slags, man skal have. Skynd dig og tjek det store marked ud og find en seng, der vil passe godt ind i dit hjem.