Press "Enter" to skip to content

Golf er godt for både krop og sjæl

Der er mange fordele ved golf, man kan remse op. Man kommer ud i den friske luft og har altid en undskyldning for at opleve vejret. Man kan nyde den gode stemning, der er på en golfbane, uanset om man kommer alene eller sammen med nogle andre. Man får bevæget sin krop og får gået nogle kilometer. Altså får man det bedre af at spille golf.

Kom ud i den friske luft

Man kan blive helt skør af at sidde indenfor en hel dag. Flere og flere danskere får stillesiddende jobs, som foregår inden døre og ikke inkluderer noget bevægelse i løbet af dagen overhovedet. Dette er altså udover de korte gåture til og fra kaffemaskinen. Det er usundt for kroppen at være i så meget stilstand, som mange desværre udsætter kroppen for i dagens Danmark. Golf er en utrolig god måde, hvorpå man kan komme udenfor med et formål. Og det handler bare om at komme udenfor i den smukke natur i Aarhus Midtjylland. Det kan være svært at tage sig sammen til at løbe en tur eller gå en lang tur, men med golf får man en mening med at komme udenfor i Aarhus, Midtjylland.

Spil golf lokalt

Lyngbygaard Golf ligger ved Aarhus i Midtjylland og her kan man nyde mange gode timer med golf i smukke omgivelser. Når man spiller på greenfee får man hver eneste gang en baneguide, ubegrænsede mængder af gratis banebolde, tees og en enkelt flaske kildevand. Der er altså rig mulighed for at få den mest optimale golfoplevelse hos Lyngbygaard Golf i Aarhus, Midtjylland. Der er også en masse medlemsfordele at komme efter. Lyngbygaard stræber nemlig efter at forkæle sine kunder så meget, som overhovedet muligt, og derfor har de lavet en masse gode aftaler med lokale firmaer lokaliseret i Aarhus. Med disse aftaler får medlemmerne af golfklubben en lang række gode tilbud til alle mulige forskellige gode oplevelser i Aarhus.

Eksempler på medlemsfordele

Lyngbygaard Golf har prøvet at lave aftaler med mange forskellige firmaer, så der er tilbud til enhver smag. Læs mere her om tilbud hos restauranter, fitnesscentre eller vinforhandlere. Udover at få en fantastisk golfoplevelse kan man altså også få en masse andre gode oplevelser i Aarhus, Midtjylland, og på den måde få mest muligt ud af lokalområdet og udnytte de mange muligheder, byen huser igennem et medlemsskab hos Lyngbygaard Golf.