Press "Enter" to skip to content

Iværksætter-par sælger kunst og sikringsudstyr

Salg af malerier og sikringsudstyr i form af videoovervåning og alarmer uden abonnement sælges af ungt iværksætter-par fra Sønderborg.

 

Fra Sønderborg i det sydlige Jylland sælges der fra iværksætter-parret, Julie og Malthe, en stor mængde kunst i form af håndmalede malerier og sikringsudstyr i form af videoovervågning og alarmer uden abonnement.

 

Alarmer og malerier har måske ikke meget at gøre med hinanden. Dette er ganske korrekte, og produkterne bliver da også solgt fra hver deres webshop. Men netop disse to ting – kunst og sikring – sælger som aldrig før, og dette har givet iværksætterne fra Sønderborg et nyt levebrød.

 

Galleri, der sælger malerier online

 

Deres første idé udmøntede sig i starten af 2016 til galleri Mynewart.dk. Galleri Mynewart.dk er en webshop, der sælger malerier til de danske kunder. I Danmark finder der mange gallerier, men Mynewart.dk skiller sig ud på især ét punkt – deres malerier koster kun en brøkdel af hvad deres konkurrenters koster.

 

Dette er en formentlig en af årsagerne til galleriets succes. Danskerne er nemlig vilde med kunst – og billige malerier hitter tilsyneladende. Udover prisen gallerierne imellem konkurreres på motiverne på lærrederne. Dette er meget subjektivt, og er helt op til det enkelte individ at afgøre hvad der er pænest.

 

Priserne holdes nede grundet galleriets kunstnere, der alle kommer fra udlandet. Her er leveomkostningerne såvel som materialeomkostninger væsentlig lavere end i Danmark, og kunstnerne er derfor via galleri Mynewart.dk i stand til at sælge deres malerier til priser, der ligger langt under hvad man normalt finder i Danmark. Sammen med kunstnerne selv udvælger galleri Mynewart.dk hvilke malerier, der skal sælges i Danmark, og får dem herefter transporteret til det danske galleri, således at de danske kunder ikke skal vente mere end et par dage på at få deres kunst leveret til døren.

 

Den abstrakte kunst hitter i Danmark

 

Galleri Mynewart.dk satser især på den abstrakte kunst, og det er den der storsælger. Abstrakte malerier passer nemlig rigtig godt ind i Danmark anno 2016, hvor de fleste af os indretter vores boliger meget stilrene. Vi har hvide, sorte, grå og andre meget neutrale farver som det gennemgående tema i vores køkkenelementer, vægge, gulve og lofter. Dette kan hurtigt virke en smule koldt og kedeligt – og her kommer den abstrakte kunst ind i billedet. Den abstrakte kunst danner nemlig en fantastisk synergieffekt, sammen med det stilrene og minimalistiske udtryk vores boliger bærer præg af.

 

Alarm uden abonnement

 

En alarm uden abonnement vil være det klogeste valg ifølge iværksætterparret. Du betaler som kunde kun for alarmen, og herefter er det din. Dette står i skarp kontrast til de mange alarmudbydere, der sælger deres tyverialarmer med et tilhørende abonnement, der ofte koster flere tusinde kroner om året.

 

Er en alarm med abonnement så bedre end en uden? Nej siger iværksætterparret. I hvert fald ikke den type alarmsystem som du kan købe hos Sydalarm.dk. Sydalarm.dk’s alarmer er nemlig fuldt ud på højde med de allerstørste udbydere på markedet.

 

Udover alarmer sælger Sydalarm.dk også videoovervågning til danskerne. Især huse i den lidt dyrere ende samt erhvervsvirksomheder investerer ofte i videoovervågning samtidig med at de køber en tyverialarm. Dette giver nemlig ikke kun en større chance for at opklare et eventuelt indbrud – det giver også en klar præventiv effekt, hvilket er vist i mange undersøgelser. Tyvene hader nemlig at blive fanget, og første skridt hertil er at de bliver optaget på video eller aktiverer en alarm.

 

I Danmark har vi mange indbrud – og det ved danskerne godt. Derfor sikrer de deres hjem som aldrig før. Alarmer og andet sikringsudstyr storsælger, og Sydalarm.dk er qua deres kvalitetsalarmer og ekspertise indenfor sikringsområdet blevet en af de helt store spillere på markedet. Sydalarm.dk er hele tiden med indenfor den nyeste teknologi, således at de altid kan tilbyde kunden det bedste på markedet.