Press "Enter" to skip to content

Maskulin stil med Tailored Originals

Aldrig har det været mere på mode at være rigtig maskulin, i hvert fald hvis man er mand. For skægget kan ikke blive stort nok og stilen kan ikke blive rå og maskulin nok. Det er noget, som mærket Tailored Originals netop viser for de er især kendt for at lave tøj til den maskuline mand, som ønsker at se ud på en særlig og meget rå måde. Uanset alder vil Tailored Originals være et godt mærke til manden, som føler sig godt til rette i de meget maskuline klæder.

Find Tailored Originals på nettet

Det er især det meget klassiske look, som Tailored Originals går efter og det er meget tydeligt i de kollektioner, som du finder på nettet. For det er blandt andet det grå uld, som især går igen og det er da også noget af det, som er meget på mode for tiden. Det grå uld er noget, som kan ses i mange forskellige afskygninger og blandt andet er det noget, som du kan se når du finder en blazer, da den meget ofte kan være lavet i dette materiale. En sådan grå blazer er noget, som du både kan have på en hverdag på kontoret, samtidig med, at den også sagtens kan bruges til festligere lejligheder. Det er noget af det, som er meget karakteristisk for Tailored Originals. For der er her tale om tøj, som i højeste grad kan bruges til forskellige anledninger.

Når det kommer til at sætte tøj fra Tailored Originals sammen med andet tøj gælder det om at overveje hvilket udtryk du ønsker at udstråle. For hvis du skal til en lidt finere fest med kontoret er det måske en god ide at vælge en af de finere cardigans. Du kan dog også vælge en mere casual cardigan og til gengæld vælge nogle mere formelle bukser. Sådanne formelle bukser kunne blandt andet være mørke og med pressefolder. Sådanne bukser kan du også sagtens finde hos Tailored Originals, som er kendte for at have sådanne typer af tøj. Find blandt andet tøj fra Tailored Originals hos Mathstore.dk, som er kendt for at have meget forskelligt maskulint tøj.

Tailored Originals er til den moderne mand

Er du en mand, som går op i moden så vil Tailored Originals være lige noget for dig. For designerne, som laver tøj til dette mærke går meget op i hvad de sælger og de går op i at følge den hotteste mode. Det er noget, som kan ses i de kollektioner, der bliver lavet da den altid er ‘spot on’ i forhold til de tendenser, som gør sig gældende på catwalken. Derfor kan du aldrig gå helt galt i byen hvis du køber tøj fra Tailored Originals da størstedelen af hvad de har er meget moderne.

 

De lækre, klassiske skjorter er også en af de ting, som man hos Tailored Originals har specialiseret sig inden for. De laver de klassiske skjorter med et lille twist så som et lille mønster eller en festlig syning. Det er dog kun på en måde, så det ikke går hen og bliver spraglet, men kun lige når at give lidt mere udtryk.