Press "Enter" to skip to content

Ny badmintontaske på markedet

Der er uden tvivl mange forskellige badmintontasker på markedet man kan vælge i mellem. Men Forza er kommet ud med en ny, så derfor er der primært fokuseret på Forza, og hvilke type virksomhed de er og hvilke tasker de leverer til markedet. De har nemlig helt sikkert en badmintontaske der passer til dig!

 

Danske Forza på markedet

Det berømte danske badmintonmærke Forza er kendt for deres elegante badmintontaske designs. Forza badmintontasker er altid lavet af de bedste stoffer og i et lækkert skandinavisk design uden alt for mange neonfarver. Over de sidste mange år har danske Forza gang på gang overrasket konkurrenterne med nye designs og veje at indrette badmintontasker på. En af de sidste kreationer er at den gode 3 rums taske, som navnet insinuerer har 3 rum, er blevet til en 2 rums taske. Så du har den bestemt samme plads som en 3-rums taske, imidlertid er blot en særligt lomme til ketcher og desuden et større dobbelt lomme til det resterende udstyr. På denne måde er det hurtigt at benytte alt pladsen i en Forza badmintontaske, da det typisk er lidt svært at finde noget at putte i det tredje rum, med mindre man har virkelig mange ketcher du skal have plads til.

 

Nem at have med på farten

En Forza badmintontaske er naturligvis fremstillet med skuldrestropper, så badmintontasken er praktisk at bære til og fra hallen, især hvis man går eller cykler. I gamle dage var der kun {en enkelt strop, som du skulle have over brystet, hvis man skulle et eller andet. Dette kender man fra standard tasker. Men når en taske er cirka på størrelse med en Forza badmintontaske, så er det ikke optimalt kun at have en enkelt strop, fordi den vil glide rundt hvis du går og cykler. For det netop nævnte er der på hver taske to eller flere stropper som ved en rigtig backpack. Så snart Forza fremstiller en anderledes taske til badminton, er der særligt meget opmærksomhed på de små ting, hvilket også er klart på alle deres produkter.

 

Særlige serier at fremhæve

Men en serie, som specielt giver udtryk for den tankegang er deres klasse serie Trick og Carton, som begge har adskillelige rum til tilbehør og en god pose til at bevare sko i. Der er selvfølgelig også termoregulering af lommen hvor dine ketcherne lægges i, for at undgå at de udsættes for store temperaturudfald når de må flyttes. Det er ikke sundt for strengene at blive udsat for store sving i varmen når de skal fragtes. Derfor er der er alt i alt tænkt på alt når du vælger en Forza badmintontaske.

 

Har også en mindre taske

Som ny kan det være lidt tåbeligt ud med en betydelig stor badmintontaske og følgelig producerer næsten alle udbydere af tasker faktisk også en rygsæk hvor der blot er plads til det mest fornødne. I det største rum i badmintonrygsækken er der plads til sko og tøj, som nemt kan pakkes ned i tasken. Udover er der et rum hvor hovedet af ketcheren kan være i og så håndtaget kan stikke ud af et hul øverst, så det hele ikke skal være i tasken, hvilket gør tasken praktisk og bekvem at have med, fordi den kan have alt med uden at være helt vildt stor til en lille spiller eller en nybegynder. Plus samtidig får de en følelse af at de ser smarte ud, selvom de ikke render rundt med den helt store taske som de større spillere har. På den facon kan de yngste udøvere også komme til og fra træning og kamp uden det er nødvendigt med en stor badmintontaske.

Du kan finde ud af meget mere om tasker der er gode til at passe på dit badmintonudstyr på på dette link: badmintontasker