Press "Enter" to skip to content

Med Office 365 har du, alt hvad du skal bruge

Office 365 indeholder alt det, som du har brug for i en Office-pakke. Ikke nok med at du får de allernyeste Office-programmer, giver Office 365 dig også adgang til nogle eksklusive funktioner og tjenester, som kun bliver tilgængelige for Office 365-abonnenter. Der er altså mange fordele ved at få et Office 365-abonnement. På mange måder minder Office 365 meget om det Office, du måske allerede kender, men der er alligevel nogle få forskelle.

Fordele ved Office 365

Der er mange fordele ved at vælge Office 365, når man har brug for de programmer som Office tilbyder. Ved at vælge et Office 365-abonnement, er du altid sikker på at være opdateret og dermed have de nyeste Office-programmer til rådighed.

Office 365 fungerer også rigtig godt sammen med OneDrive, hvor du kan gemme alle dine filer i en sky, som du efterfølgende vil kunne tilgå, uanset hvilken enhed du prøver at tilgå dem fra. Office 365 er nemlig rigtig godt for dig, som ønsker at benytte dig af Office-programmer på tværs af enheder.

Hvis du sørger for at få installeret Office 365 på din pc eller Mac-computer, vil du nemt kunne tilgå dine programmer helt uden internetforbindelse. Det er dog påkrævet at have en internetforbindelse, når man skal installere og aktivere alle de nyeste udgaver af Office-pakkerne samt Office 365-abonnementsplaner. Hvis du også gerne vil tilgå dine dokumenter på OneDrive, skal du også være opmærksom på, at dette kræver internet. Men ud over det, kan du sagtens redigere og administrere dine dokumenter offline.

1a0ee762037e0f79b4ea3b89_1920

Forskellen mellem Office 2016 og Office 365

Overordnet set er den store forskel mellem Office 2016 og Office 365, at Office 2016-pakkerne indeholder nogle udvalgte Office-programmer til engangskøb, mens Office 365 er et abonnementskøb med adgang til alle programmer. Office 365 minder altså på rigtig mange måder, om det Office du måske allerede kender. Ligesom Office 2016, indeholder Office 365 alle de Office-programmer, som du allerede kender og er vant til at bruge – og så endda lidt til. Office 365 inkluderer nemlig programmerne Word, Outlook, PowerPoint, Excel, OneNote, Publisher samt Access. De to sidstnævnte fås udelukkende til pc, mens resten af programmerne er tilgængelige både til pc og Mac.

Desuden får man adgang til nogle eksklusive tjenester, der fungerer via internet, hvis man har et Office 365-abonnement. Blandt andet får man adgang til onlinelagring via OneDrive og mulighed for Skype-taletid til privat brug i hjemmet. Desuden kan Office 365 bruges på samtlige enheder, herunder pc’er, Mac-computere, tablets uanset styresystem og smartphones.