Press "Enter" to skip to content

Panserglas beskytter din skærm

De fleste har prøvet at tabe sin smartphone eller sin tablet på toiletgulvets hårde klinker. De fleste har også prøvet at blive mødt med det ærgerlige syn af utallige revner i skærmen, når man samler den op igen. Det er aldrig sjovt, og det er altid meget irriterende og noget, man godt ville have været foruden.

 

Panserglas er skærmbeskyttelse, der er værd at overveje, så man slipper for flere uheld. Glasset består af stødabsorberende materiale, der er meget stærkere end den normale skærm. Derudover er glasset nemt at sætte på. Det får ikke din telefon til at se markant anderledes ud, som for eksempel et cover gør.

 

Glasset er nemlig et meget tyndt materiale, der klæber sig til skærmen. Udover at være nærmest usynligt og meget praktisk, så forringer panserglasset heller ikke skærmens brugbarhed. Så hvis du gerne vil beskytte din skærm på en let og simpel måde, så læs med herunder.

 

Panserglas er det bedste skærmbeskyttelse

Med denne slags skærmbeskyttelse får du det bedste af sin slags. I forhold til et skærmetui eller beskyttelsesfilm, så er panserglas meget stærkere. Glasset er faktisk op til 9 gange stærkere, end en almindelig mobilskærms glas.

 

Næsten usynligt

Glasset er et meget tyndt materiale, der kan klæbe sig til din smartphones skærm. På grund af det meget tynde materiale, så er glasset meget svært at se, når det først er monteret på skærmen. Det sidder blot som et enkelt lille ekstra lag, der beskytter skærmen rigtig godt mod stød og ridser.

 

Simpel montering

Når du skal have panserglas på din smartphones skærm, så behøves du ikke at tage hen til en telefonreperatør. Glasset er nemlig meget nemt at sætte på, så man kan sagtens gøre det selv.

 

Når man køber glasset, så følger alt med, der skal bruges til monteringen. Det kræver blot at man renser skærmen godt, og så er det bare at sætte glasset nøjagtigt på skærmen.

 

Samme brugbarhed

Når panserglasset er sat på skærmen, sidder det som et lille, tyndt ekstra lag. Det er lavet af materiale, der ikke blokerer for skærmens sensorer, og derfor vil brugbarheden være den samme, når glasset er sat på. Glasset er meget tyndt, og derfor påvirker det heller ikke kameralinsen og dermed billedkvaliteten.

 

Forbedrer panserglassets effekt med silikonecover

Udover at have skærmbeskyttelse på telefonen, så er det også en god idé med et cover. På denne måde beskytter man også bagsiden af telefonen, så den heller ikke tager skade ved stød. Med et silikonecover optimere man også panserglassets effekt, da man så har beskyttelse om hele telefonen.

Skærmbeskyttelse til alle telefoner

Glasset fås i mange forskellige varianter og størrelser. Det kan fås til alle slags telefonskærme og tabletskærme. Nogle gange kan man opleve, at en udbyder ikke har det glas, der passer lige netop til ens egen telefon. Her kan man dog ofte lave en aftale med dem, så de kan bestille det nye glas hjem til en.

 

Hvad koster panserglas?

Glasset kan ofte fås til det fornuftige prisleje mellem 100-200 kroner. Det afhænger selvfølgeligt af mærket og størrelsen på skærmen. For eksempel koster glasset til en større tabletskærm en smule mere end til en telefon. På dette link https://panzerscreen.dk/ kan du finde eksempler på panserglas.

 

Så hvis du render rundt med en smartphone med en ødelagt skærm, så overvej at få det ordnet og få et panserglas. Det er meget smartere at investere i det i stedet for at risikere, at skulle have repareret sin skærms glas jævnligt, hvilket i øvrigt koster en hel del. Denne slags skærmbeskyttelse er den bedste af sin slags, og kan fås til alle skærme.