Press "Enter" to skip to content

En sjov dag med escape rooms i København

Der er mange måder at få dagen til at gå med i København. Der er et hav af aktiviteter, som alle kan tage ud og lave. Det er dog ikke alle der lige kender til alle de muligheder, som der nu en gang er i København. Derfor har vi samlet en lille guide her, så du kan få inspiration til din næste tur til København.

En sjov dag med escape rooms

En af de nyeste og sjoveste aktiviteter i København må næsten være Escape rooms, også kaldet escape games. Det går i meget korte træk ud på, at man bliver placeret i et rum sammen med en eller flere andre, og så skal man sammen prøve at slippe ud af rummet. Det foregår på mange forskellige måder, men fælles er at man skal løse gåder, mysterier og udfordringer. Mange af disse kræver samarbejde. Det gør også at escape rooms er oplagt til teambuilding opgaver også. Det gør alt sammen at escape rooms er en perfekt aktivitet både til private og til erhverv. Du kan læse meget mere omkring escape rooms i København her: https://timequest.nu/.

Tag en tur til rundetårn

Hvis du af en eller anden grund ikke har været i det runde tårn endnu, så er det altid et besøg værd. Kong Christian d. 4. opførte i sin tid dette smukke tårn, som begyndte i 1637 og 5 år senere stod klar i 1642. Tårnet står med en højde på 41,55 meter. Noget helt specielt ved runde tårn er, at der ikke er nogen trapper den første lange tur op i tårnet. En gang er bygget i en spiral form, som går op. Helt i toppen findes der så trapper, som man kan benytte til at komme helt til tops.

Tårnet har optrådt i et hav af danske film. Rundetårn er en af de mest populære og kendte bygninger i hele Danmark, og hvis du endnu ikke har oplevet det, så bliver du ikke skuffet.

Den lille havfure

En af de allerstørste aktraktioner vi har i Danmark må være den lille havfrue. Den lille havfrue er kendt fra H.C. Andersens eventyr, og er kendt i hele verden. Turister fra hele verden, som kommer til København, tager ofte en tur ud forbi Langelinje Kaj. En håndfuld bliver måske lidt skuffet, når de nu engang kommer derhen og ser hvor lille den lille havfrue i virkeligheden er. For de fleste betyder det dog ikke noget, og den er meget betagende.

En anderledes oplevelse på Christiania

Hvis du/I kunne tænke jer, at opleve noget lidt anderledes, så er en tur på Christiania oplagt. Fristaden ligger på Christianshavn, og det er nemt og hurtigt at komme dertil via Metroen. Der er et hav af kreative bygninger og oplevelser, som I kan opleve på Christiania – ofte med fede koncerter og teater. Christiania er meget mere end blot pusherstreet, som nok er det de fleste forbinder Christiania med.

Slut dagen af på Nyhavn

Nyhavn er et af de smukkeste steder i København. Når folk tænker på hvordan København ser ud, så er der mange der forestiller sig Nyhavn. Med et hav af restauranter og cafeer, er dette et oplagt sted at tage hen sidst på eftermiddagen, efter en lang dag med oplevelser. Det kan godt være godt pakket med turister, hvis man kommer der i højsæsonen – så er du advaret.

 

God tur!