Press "Enter" to skip to content

Vidste du, at et forsikringscheck kan spare dig tusinde af kroner årligt?

Et af de steder, hvor vi danskere ikke er særlig gode til at være opmærksomme på priser, er når det gælder vores forsikringer. Måske det for nogle virker uoverskueligt eller svært. Andre føler nok som de fleste, at snak om forsikringer er dødkedeligt. Det kedelige kan dog godt betale sig. Hvis man gerne vil spare nogle penge, og her er forsikringscheck en lidt overset mulighed.

Når du til dagligt handler, så foregår det typisk på en af to måder: En ten har du kigget tilbudskatalogerne igennem og går målrettet efter tilbud, eller også har du i hvert fald en god idé om, hvad markedsprisen er på de forskellige varer, og derfor er du i stand til at slå til, hvis du falder over en rigtig god pris. Sådan er det bare ikke med hensyn til forsikringer. På det punkt er vi danskere blevet lidt dovne.

Du har en cirka idé om, hvad en liter mælk koster. Men hvad med din indboforsikring? Hvad er markedsprisen for en ansvarsforsikring? Hvad giver du i ulykkesforsikring? Disse spørgsmål er for mange umulige at svare på uden at tjekke op på det først. Markedet for forsikringer mangler konkurrence, og den manglende konkurrence er med til at hæve priserne.

Mange føler det svært og uoverskueligt at navigere i forsikringer

Nogle eksperter mener, at det er fordi mange danskere er loyale overfor deres forsikringsselskab – men hvad får man ud af det? Den eneste grund til, at man skulle blive ved et forsikringsselskab, skulle da være, at de belønnede den loyalitet med ekstra rabatter eller bonusser, som kunne slå de øvrige forsikringsselskabers tilbud.

En af grundene til, at mange ikke ved så meget om markedspriser på forsikringer, er at der sjældent står oplyst præcise priser på de forskellige forsikringsselskabers hjemmesider, og mange vil ikke bruge tid på at ringe rundt. Man får ofte heller ikke noget ud af telefonsamtalen, da de fleste firmaer vil have en sælger ud, som kan oplyse om priserne. Det er også et smart træk fra deres side. Så sidder sælgeren nemlig overfor en kunde eller potentiel kunde, og den dygtige sælger vil sælge dig varen, hvis du ikke er standhaftig nok eller har kendskab til konkurrenternes priser.

Bestil tre uforpligtende tilbud fra landets tre billigste forsikringsselskaber

At man ikke kan få oplyst priser på forhånd betyder også, at man kan være uheldig at tage kontakt til de dyreste forsikringsselskaber, og derved tror man, at man har fundet markedsprisen – måske efter 3 samtaler. Der er dog en måde, hvor man i stedet kan komme i kontakt med de tre billigste forsikringsselskaber.

Det gøres meget nemt og bekvemt via nettet. Man kan nemlig gå ind på en side og bestille forsikringscheck fra de tre billigste forsikringsselskaber i forhold til de forsikringer, man gerne vil have tegnet eller flyttet. Derved går man en pæn bue udenom de dyreste selskaber. Når man bestiller disse forsikringscheck online, så er det ganske gratis og uforpligtende. Føler man ikke, at de kan spare en for penge eller at forsikringsbetingelserne ikke passer til ens behov, så kan man altid takke nej til tilbuddet.

Du kan spare over tusind kroner om måneden ved at få lavet et forsikringscheck

Det er dog meget normalt, at et forsikringscheck kan føre til, at man sparer flere tusinde kroner om året. Går man fra et meget dyrt forsikringsselskab til et af landets billigste, så er det ikke usandsynligt, at man sparer over tusind kroner om måneden. Er man stadig lige godt forsikret, så er det jo gode penge at spare, som man kan bruge på noget selvforkælelse eller andet, hvor man føler, at man får noget ud af pengene.