Press "Enter" to skip to content

Kom til alkoholbehandling København og få hjælp

For rigtig mange danskere er alkohol en stor del af deres sociale liv. Om fredagen deler vi en fyraftens øl, mange tager ud for at feste i weekenden, og hvis vi mødes, så skal vi da også lige have et par glas rødvin til maden.

Det behøver der heller ikke at være noget problem i. Ligesom så meget andet, så er alkohol et nydelsesmiddel, og i moderation kan det både hjælpe sociale relationer på vej og smage godt.

For nogle kan deres indtag af alkohol dog ende med at blive så stort, at det har konsekvenser for deres sundhed. Hvis du har et alkoholproblem, går det imidlertid ikke kun ud over dig personligt. Det går i mindst lige så høj grad ud over din familie og dine venner, som skal leve med et dagligt alkoholmisbrug fra din side og et ansvar, som du aldrig påtager dig.

Søg gratis alkoholbehandling København

Hvis du opdager, at dit alkoholforbrug eventuelt kan være misbrug, så bør du derfor søge anonym alkoholbehandling. Der findes alkoholbehandling København, og det samme gør sig gældende mange andre steder i landet.

Der kan du gratis få hjælp til at komme af med dit misbrug fra kyndige vejledere, der med glæde vil hjælpe dig op og ud af dit misbrug, og som førhen har hjulpet mange andre. Dine kære vil elske dig for endelig at tage ansvar for dit misbrug.

Det er faktisk en kommunesikret ret at få anonym og gratis alkoholbehandling. Du kan fuldstændig selv vælge, hvilket behandlingssted, og du har ret til at få en plads senest 14 dage efter, at du har henvendt dig.

Meget lidt af denne alkoholbehandling handler dog konkret om alkohol. Det handler mindst lige så meget om det meningsfyldte liv, og hvordan man opnår dette, når man ikke længere har den nemme vej ud i form af alkohol.

Efter alkoholbehandling København vil du have langt bedre ressourcer og mere viden til at kunne stoppe dit alkoholmisbrug, og du vil forstå de mønstre, der leder til, at du falder i, så du kan undgå disse.

Sådan ved du om du har et alkoholmisbrug

Som nævnt før, så er alkohol en stor del af det at være sammen med andre i Danmark, og et stort forbrug af alkohol behøver på ingen måde at være synonymt med et misbrug. Der er dog en hel del fællestræk for dem, der har et problem, og som derfor bør søge alkoholbehandling København.

Hvis du genkender mere end to eller tre af disse, så bør du tage kontakt til et sted, hvor du kan få alkoholbehandling København.

En af de største indikatorer på, at dit alkoholforbrug er blevet et problem er, hvis du, grundet dit indtag af alkohol, har svært ved at overholde aftaler. Det kan både være aftaler med dig selv, venner eller familie.

En anden kunne være, at du føler dig skuffet eller pinligt berørt når eller efter du drikker. Hvis du har oplevet hukommelsestab eller at miste kontrollen på grund af alkohol, kan det også være tegn på, at dig forbrug har fået karakter af misbrug. Andre tegn kunne være følgende:

  • Hentydninger fra venner og familie
  • Tab af venner som følge af alkohol
  • Hvis du forsøger at løse vrede, sorg eller andet med alkohol

Hvis bare nogle af disse passer på dig, og det har åbnet dine øjne for, at du måske har et alkoholmisbrug, så bør du snarest muligt kontakte et sted, der tilbyder alkoholbehandling. Der tilbydes alkoholbehandling København såvel som i mange andre kommuner. Alle steder er der komplet anonymt, og du skal ikke betale noget.