Press "Enter" to skip to content

Lej et kursuscenter og giv dine medarbejder et forspring

Såfremt du er virksomhedsejer så ved du at dine medarbejdere er dit stærkeste aktiv. Det er dem som har kontakten til kunderne i det daglige, det er dem som står for produktionen og ligeledes dem som yder supporten når tingene ikke går som de skal.

Derfor er det alfa omega at dine medarbejdere er klædt på til hverdagens udfordringer og det kan de blive i fællesskab ved at leje et kursuscenter.

Mange vil fejlagtigt tro at man ikke kan tage en hel organisation på kursus af en omgang idet de forskellige afdelinger har forskellige behov for ny uddannelse og ny viden, men sådan forholder det sig ikke. Tværtimod. Tag for eksempel dette kursus center: http://www.kysthotellet.dk/moeder-og-konferencer/kurser-seminarer/ , her har du mulighed for at leje kursuslokaler til de enkelte afdelinger og samtidig gøre brug af hele centret til fælles information.

Et kursuscenter for alle bringer firmaet sammen

Er I bosiddende i Århus eller Randers er ovenstående kursuscenter det oplagte valg for jer. For udover at I kan gøre brug af centret så kan I skabe sammenhold afdelingerne imellem ved at have enten teambuilding eller fællesbeskeder samlet. Det gør at firmaet fremadrettet vil bevæge sig som en homogen masse og der vil være en fælles forståelse for hinandens arbejdsopgaver som ultimativt vil gavne samarbejdet og bundlinjen.

Så udgiften til at leje et kursuscenter skal holdes op imod de mange nye kompetencer som medarbejderne får tillagt sig og den energi tilførsel som det har for firmaet. Ydermere skal det holdes op imod hvor meget den ekstra fælles forståelse vil gøre for at nedbringe antallet af mindre konflikter afdelingerne imellem og derved øge effektiviteten og dermed igen øge bundlinjen. Så der er ingen undskyldning for dig som virksomhedsejer at dygtiggøre dine medarbejdere på et kursuscenter.