Press "Enter" to skip to content

Seng på afbetaling er en mulighed for alle

Er i på udkig efter en ny seng? Med årene bliver sengen dårligere og dårligere fordi den bliver slidt. Vi bruger mange timer i sengen i løbet af et døgn, og derfor skal man også have en ordentlig seng at sove i. Der findes mange modeller på markedet, så det kan være svært for det enkelte par at finde ud af, hvilken model de skal have. Det er en god ide, at man ser og afprøver senge i virkeligheden, så man får en fornemmelse af hvad man gerne vil have. Tjek det store sengemarked ud, så du kan finde din kommende drømmeseng.

Overvejelserne omkring seng på afbetaling:

Når du leder efter seng er det en god ide, at du kender dit eget behov. På denne måde er det nemmere at sortere i modeller. Vil du gerne have en seng med mange funktioner, så bør du f.eks. se nærmere på elevationssenge. Hvis du bare gerne vil have en seng med mange madrasser, så er en kontinentalseng det rette valg at se efter. Der bliver løbende lavet tests med forsøgspersoner for at undersøge hvilke senge, der er de bedste på markedet. Ud fra disse tests kan du se hvad andre har syntes om dem, samt hvilke fordele og ulemper der er ved den pågældende seng.

Det er meget forskelligt hvad en seng koster, da det kommer an på model, størrelse samt hvor du køber den henne. En god seng koster hurtigt over et par tusind kr., hvilket gør, at ikke alle har pengene lige med det samme til drømmesengen. Det er muligt at kunne købe seng på afbetaling i nogle butikker. På denne måde skal du ikke have alle pengene med det samme, men kan nøjes med at betale et beløb. pr. måned. Det er meget individuelt hvor lang en løbetid der er samt hvilke betingelser der indgår i lånet. I nogle butikker skal man betale et oprettelsesgebyrer samt renter på lånet, imens man andre steder ikke skal betale noget udover det månedlige afdragsbeløb. Det er en god ide at sammenligne butikker med hinanden, så du sikrer dig at få et lån, der bedst matcher dit behov. Klik her hvis du gerne vil vide noget mere om seng på afbetaling.

Fordele og ulemper:

Der findes både fordele og ulemper ved at købe seng på afbetaling. Fordelene er, at man ikke skal have det fulde beløb lige med det samme. Derudover kan man have noget mere luft i økonomien, da man kan være med til at bestemme hvor lang en løbetid der skal være. Hvis du ved hvordan den økonomiske situation ser ud, så kan du også hurtigt finde ud af hvilken løsning, der kan passe til dit budget. Ulemperne ved at købe seng på afbetaling er, at sengen i princippet ikke er din før det fulde beløb er betalt tilbage. Samtidig er der på nogle lånetyper renter og gebyrer således, at du egentlig skal betale mere udover selve prisen på sengen.

Find din nye seng i dag, så du kan komme i gang med at undersøge dine muligheder for at købe seng på afbetaling.